Djokvici uhendaja: tema trennid olid paras sadomaso (1)

Tõnis Grepp
, Suvereporter
Copy
Novak Djokovic.
Novak Djokovic. Foto: CHRISTOPHE SAIDI/SIPA/SCANPIX

Serbia tenniseässa Novak Djokovici (ATP 2.) treener Goran Ivanišević rääkis pärast serblase pühapäevast Prantsusmaa lahtiste võitu, et Djokovici ei ole üldse lihtne treenida.

«Eriti siis, kui midagi ei lähetalle korda. Mina olen seal, et teda toetada ja lasen end rappida. Selleks on meeskond olemas, et ta end paremini tunneks ja võistleks. Mõnikord on see väga keeruline,» rääkis Ivanišević, viidates Djokovici sadomasoks kutsutud treeningule, mis kestis kella kahest öösel kuni kuueni hommikul.

«Djokovic tõusis üles ja ütles, et peab tagantkäelöögi osas tööd tegema. Minu arvates oli see tal ideaalne. Me parandame probleemi, kuid siis on juba uus mure. Iga päev on midagi uut. Ta on perfektsionist,» ütles Ivanišević.

Karjääri jooksul on Djokovic võitnud nüüd 23 slämmitrofeed, millest enamat pole suutnud ükski meestennisist. Enne Prantsusmaa lahtisi jagas ta 22 slämmiga esikohta enda igipõlise rivaali Rafael Nadaliga. Lisaks sellele on ta esimene mees, kes suutnud kõiki slämmiturniire võita vähemalt kolmel korral.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles