Woodsi endine treener: Tiger ei lubanud oma abikaasal naeratada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiger Woods oma nüüdseks endise abikaasa Elin Nordegreniga 2004. aastal.
Tiger Woods oma nüüdseks endise abikaasa Elin Nordegreniga 2004. aastal. Foto: SCANPIX

Golfiässa Tiger Woodsi endine treener Hank Haney avalikustas oma kõmulises raamatus, et Woods oli tõeline kontrollifriik.

Haney avaldab, et Woods ei lubanud Elin Nordegrenil, kes nüüdseks on tema endine naine, võistluste ajal naeratada, kui ta võitis, kuna tema arvates oli tema võit ette nähtud, vahendab Daily Mail.

Haney raamat kannab nime «The Big Miss» («Suur möödalöök»), mis pole veel müügilettidele jõudnud, kuid selle lõike on avaldatud ajalehes The New York Post.

Raamatus on kirjeldatud, et Woodsi ja Nordegreni läbisaamine oli külmavõitu ning meenutab, et kui Woods kolm kuud pärast abiellumist Torrey Pinesis turniiri võitis, tahtis Nordegren seda tähistada ja mehe auks pidu korraldada, nagu oli kombeks, kui ta töötas lapsehoidjana golfimängija Jesper Parneviki juures.

«E, meil ei käi asjad niimoodi. Mina pole Jesper. Ma peangi võitma,» oli Woods talle vastanud.

Haney lisas, et Nordegreni naeratus muutus abielu käigus üha väiksemaks. «Edaspidi hoidis Elin Tigeri võidu korral oma emotsioone vaos,» kirjutas Haney. «Kui elu läks keerulisemaks, muutus ka Elin. Tema suhe Tigeriga oli üsna rahulik, isegi külmavõitu, vestlus nendega oli alati pisut kummaline. Ma ei näinud neid kunagi vaidlemas, aga nad ei näidanud ka oma kiindumust välja.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles