Staažikas treener kiitis uut ala proovinud Sanna Marini

Postimees Sport
Copy
Sanna Marin (paremal) koos tennisetreener Jari Hedmani ja sparringupartneri Carita von Rutenhjelmiga.
Sanna Marin (paremal) koos tennisetreener Jari Hedmani ja sparringupartneri Carita von Rutenhjelmiga. Foto: Instagram @jarihedmantennis/

Soome valimistel Sotsiaaldemokraatliku Parteiga kolmandaks tulnud ning sellest tulenevalt peaministriametist ilma jäänud Sanna Marin on kalendrisse tekkinud auke täitas vägagi sportlikult.

Nimelt võttis 37-aastane Marin suve eel harrastada uue hobi, kui proovis kätt tennises. Grandioosset mängu ei õpi soomlanna aga omapäi, vaid võtab tunde staažikalt treenerilt ning tennisekommentaatorilt Jari Hedmanilt. 

Mõistetavalt uuris Soome (kõmu)meedia juhendajalt, milline hoolealune lahkuv peaminister ka on? Lühivastus kõlas: väga hea!

«Sanna on väga õpihimuline ning väljakul väga kuulekas. Ta lausa januneb informatsiooni järele, eriti, mis puudutab seda, kuidas palli lüüa ning kuidas reketit õigesti käest hoida,» tunnustas Hedman poliitikut.

«Ühtlasi on ta äärmiselt sportlik naine. Ta on varem mänginud korvpalli ning teisigi sporte. Palli tajumine on [tennises] äärmiselt oluline ning tänu korvpallile on tal see täiesti olemas,» jätkas juhendaja, kelle sõnul oli ta isegi üllatunud, kui kiiresti Marin õpetussõnu haaras.

«Täiesti pöörane entusiasm ning füüsis. Talle võis palle lüüa ühte ja teise nurka, kuid Sanna jõudis ikka nendele järele. Isegi oma peaministriaastate jooksul on tal õnnestunud enda keha eest hoolt kanda. Ta on tõeliselt heas vormis,» kinnitas Hedman.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles