Ameeriklane ähvardas ajaloolisel mängul korraldada veresauna

Henry Lääne
, Sporditoimetuse juht
Copy
Sel illustratiivsel pildil on näha relva.
Sel illustratiivsel pildil on näha relva. Foto: Nasser Ishtayeh

Las Vegase politsei avaldas eile arreteerimisraporti, tänu millele saime teada, et üks mees ähvardas kohaliku hokiklubi Golden Knightsi mängupaigas korraldada massitulistamise.

33-aastane Matthew DeSavio arreteeriti teisipäeval, vähem kui neli tundi enne maailma tugevaima hokiliiga NHLi finaalseeria viiendat mängu, kus Las Vegase Golden Knights alistas neljandat korda Florida Panthersi ja krooniti esimest korda NHLi meistriks.

Raport ei ütle, kas DeSavio kinni nabinud politseinikud leidsid mehe juurest relvi. Küll aga kirjutati, et tal on olnud probleeme vaimse tervisega ning teda on varem arreteeritud asjade eest, mis tekitaksid tavalises kodanikus oma turvalisuse üle hirmu.

DeSavio jõudis seekord politsei huviorbiiti tekstisõnumite, telefonikõnede ja sotsiaalmeedia postituste tõttu. Ta ähvardas korraldada veresauna, mis «võistleks» 2017. aasta oktoobris Las Vegases toimunud massitulistamisega, kus hotelli aknast inimesi sihikule võtnud 64-aastane Stephen Paddock tappis muusikafestivalil 60 inimest ja vigastas sadu.

Väljaanne ABC kirjutab, et vähemalt kolm inimest võtsid DeSavio ähvarduste tõttu politseiga ühendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles