Meedia: klubi ütles Eesti jalgpallikoondislasele ära, sest ta küsis 20 000 eurot kuus

Postimees Sport
Copy
Joonas Tamm tähistamas tabamust.
Joonas Tamm tähistamas tabamust. Foto: Twitter @mm_footynews

Eesti jalgpallikoondise keskkaitsja Joonas Tamm on tahetud mees. Kui uskuda Rumeenia meediat, jahib tema allkirja mitu klubi.

Tamm mängis möödunud hooajal Rumeenias Bukaresti FCSBs ning oli kindel põhimees, teenides mänguaega ka Konverentsiliigas. Läinud suvel oli FCSB sõlminud Tammega 1+1-aastase lepingu. Kui klubi soovinuks kontrahti pikendada, tulnuks seda teha 15. maiks, aga seda ei tehtud, sest klubi president ei soovinud eestlase jätkamist.

Praegu pole teada, kus Tamm oma klubikarjääri jätkab, aga kohaliku meedia väitel on temast huvi tuntud nii Rumeeniast kui ka mujalt. Üks huvilisi oli Bukaresti Rapid, kelle üheks põhimeheks on Eesti koondise keskpoolkaitsja Mattias Käit.

Prosport kirjutab, et läbirääkimised Tamme ja Rapidi vahel lõppesid üsna kiiresti, sest kaitsja soovis 20 000 euro suurust kuupalka, aga klubi polnud nõus seda maksma.

Rumeenia meedia väitel oli Tamme kuupalk lõppenud hooajal 13 000 eurot ning kui klubi kasutanuks ka teise aasta optsiooni, tõusnuks see 16 000ni.

Tamm soovib nüüd sõlmida pikema kui ühe aasta pikkuse lepingu, ütles ta Postimehele. «Pisiperega on keerulisem kolida. Soovin leida koha, kuhu saaks vähemalt paariks aastaks jääda. Loodan teha targa valiku, lõpuks peavad ka tingimused ja palganumber sobima.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles