Jalgpalli MMil kuulsaks saanud fänn sattus vastikusse olukorda

Postimees Sport
Copy
Modell Ivana Knöll toetab tuliselt Horvaatia jalgpallikoondist.
Modell Ivana Knöll toetab tuliselt Horvaatia jalgpallikoondist. Foto: @knolldoll/Instagram

Katari jalgpalli MMil paljastavat riietust kandnud ning seetõttu üle maailma tuntuks saanud Horvaatia koondise poolehoidja Ivana Knöll sattus UEFA Rahvuste liiga finaalturniiril ebameeldivasse olukorda.

Horvaatia jalgpallikoondisele oli tänavune Rahvuste liiga võrdlemisi edukas. Poolfinaalis alistati Holland, kuid finaalis tuli tunnistada penaltiseeria järel Hispaania paremust.

Knöll oli mõlemal mängul kohal ning kui suures plaanis sai ta oma lemmikutele kaasaelamist nautida, siis korra sattus ta ka ebameeldivasse olukorda. Nimelt andis ta vahetult enne poolfinaalmängu intervjuu, mida kaks fänni segama tulid.

«Fännid tulid mulle lähedale, hakkasid mind solvama ja katsuma. Minu poiss-sõber oli sealsamas ja ta läks neile vahele, hiljem sekkus juba politsei,» avaldas Knöll.

Horvaatia koondise poolehoidja Knöll sai laiemale avalikkusele tuntuks möödunud aasta lõpus peetud Katari MMil, kus tekitas oma paljastava riietusega palju vastukaja. Kataris, mille riietumiskultuur keelab naistel õlgade, põlvede ja kõhu näitamise, käis Knöll Horvaatia mängudel, kandes kord minikleiti, siis jällegi vaid retuuse ja rinnahoidjat.

MMi vältel kogus ta endale Instagrami juurde 2,5 miljonit jälgijat ehk kokku elab tema tegemistele kaasa 3,3 miljonit kasutajat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles