Karjääri lõpetanud Kontaveidile kirjutati südamlikke pühendusi: tennis jääb sind igatsema, mina jään sind igatsema

Postimees Sport
Copy
Anett Kontaveit
Anett Kontaveit Foto: Teele Toova

Eesti tennisetäht Anett Kontaveit andis täna, 20. juunil teada, et lõpetab seljavigastuse tõttu sportlaskarjääri. Teate peale on mitu konkurenti tema postitust kommenteerinud.

Samal ajal kui Eesti meediaportaalidele saadeti pressiteade Kontaveidi avaldusega, pani ta samasisulise postituse ka oma Instagrami kontole. Selle peale on mitu mängijat talle pühenduse kirjutanud.

«Ole uhke kõige üle, mis sa saavutasid. Sa oled alati minu lemmik FaceTime’'i karantiinipartner,» kirjutas Kreeka tennisist Maria Sákkari.

«Anett, ma pean nüüd tulema Eestisse sulle külla! Ma jään sind nii palju igatsema, et sa ei kujuta ettegi! Tean, et sinu järgmine peatükk saab olema hämmastav ja ma ei jõua ära oodata, mida sa järgmisena tegema hakkad. Ei jõua ära oodata, et teha sulle Wimbledonis suurim kalli. Armastan sind,» kirjutas USA tennisist Sloane Stephens.

«Õnnitlused hämmastava karjääri puhul ja soovime sulle tulevikuks kõike paremat, Anett,» kirjutas Prantsusmaa lahtiste konto.

«Tennis jääb sind igatsema, mina jään sind igatsema. Hämmastav mängija, aga veel parem tüdruk, minu lemmiku Instagrami kasutaja omanik ja stiiliinspiratsioon. Tean, et sul on pärast tennist hämmastav elu, nii et ma saan vaid öelda, et ole saavutatu üle uhke,» kirjutas Rumeenia tennisist Sorana Cîrstea.

Lisaks olid uudist kommenteerinud Eesti telesaatejuht Keili Sükijainen, Wimbledoni tenniseturniiri ametlik konto, ITF-tuuri ametlik konto ja veel mitu tennisisti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles