22-aastane modell ahistas mitut Inglismaa tippjalgpallurit

Postimees Sport
Copy
Orla Melissa Sloan
Orla Melissa Sloan Foto: @orlamelissa/Instagram

22-aastane suunamudija ja modell Orla Melissa Sloan sai kolme Inglismaa jalgpallistaari ahistamise eest tingimisi vanglakaristuse. Näiteks Chelsea poolkaitsjale Mason Mountile tegi naine pärast üheöösuhet kümneid telefonikõnesid ja saatis sõnumeid 21 erinevalt mobiilinumbrilt.

Sloani huviorbiidis olid eeskätt Londoni Chelsea mängijad. Kohtuprotsessil tuvastati ahistamisjuhtumid kokku kolme Inglismaa pealinna klubi mängija vastu. Nende hulka kuulusid 24-aastane Mount, 26-aastane Ben Chilwelli ja 22-aastane Billy Gilmour (viimane on alates eelmisest hooajast Brighton & Hove Albioni mängija).

Lisaks kümnetele tuhandetele jälgijatele Tikotis ja Instagramis on Sloan aktiivne ka populaarses täiskasvanutele suunatud keskkonnas Onlyfans. Uurimise käigus tuvastati, et naine muutis 21 korda telefoninumbrit ja pommitas sõnumitega Mounti, kellega tal oli 2020. aasta novembris üheöösuhe.

Kümnete sõnumite hulka mahtus ka häiriva sisuga kirjutisi. «Pead mu vabanduse vastu võtma ja ise vabandama, vastasel juhul kohtad uut tegelast nimega kuratlik naine,» kirjutas Sloan, kes ähvardas välja uurida kõikide Mounti naistuttavate nimed.

Mount hakkas kartma, et Sloan ilmub ühel päeval Chelsea treeningväljakule ja blokeeris ta. Gilmouri jaoks läks ahistamine nii hulluks, et ta pidi oma Instagrami kontolt eemaldama kõik sõbrad, et Sloan nendega ühendust ei saaks.

Mason Mount on Chelsea jalgpalliklubi kasvandik, kuid praegu püüab teda enda ridadesse meelitada Manchester United. Viimati tegi United Mounti eest 58 miljoni euro suuruse pakkumise, mille Chelsea tagasi lükkas
Mason Mount on Chelsea jalgpalliklubi kasvandik, kuid praegu püüab teda enda ridadesse meelitada Manchester United. Viimati tegi United Mounti eest 58 miljoni euro suuruse pakkumise, mille Chelsea tagasi lükkas Foto: Paul Childs/REUTERS/Scanpix

«Ma ei ole saanud magada, seega olen pidanud võtma unerohtu. See on mõjutanud minu sooritust jalgpalliväljakul,» ütles Gilmour kohtus.

Sloani ema tunnistas kohtus, et tema tütar kannatab sotsiaalmeediasõltuvuse all. Sloanile määrati poolteist aastat tingimisi vangistust, 30 tundi rehabilitatsiooni ja 200 tundi üldkasulikku tööd. Kui ta paneb 18 kuu jooksul toime kuriteo, ähvardab teda kolmekuuline reaalne vanglakaristus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles