Rovanperä tögas paljastava pildi postitanud kolmekordset olümpiavõitjat

Postimees Sport
Copy
Kalle Rovanperä.
Kalle Rovanperä. Foto: Colin McMaster/McKlein/Toyota

Kolmekordne olümpiavõitja Iivo Niskanen postitas sotsiaalmeediasse paljastava foto, kus poseeris hobuse kõrval, seljas vaid bokserid ja müts. Ralli maailmameister Kalle Rovanperä vihjas, et kaasmaalane võiks proovida ratsutamise asemel hoopis hobust kanda.

Niskaneni suvine foto oli tegelikult mõeldud suvise pööripäeva tähistamiseks. «Aeg suunduda jaanitulele! Sel aastal me suvilamänge ei mängi, küll aga rokime kõvasti Vieremä jaanitulel,» kirjutas Niskanen.

Sõnumist rohkem äratas sotsiaalmeedias tähelepanu väheses riides murdmaasuusataja foto. «Aasta loodusfoto konkursi võitja on selgunud,» kirjutas üks inimene, teine lisas: «loodan, et Niskanen läheb samas riietuses reivima.»

Vastust ei jäänud võlgu ka Keenia MM-rallil startiv valitsev ralli maailmameister Rovanperä. Ta kommenteeris Niskaneni pilti kujutisega, kus mees kannab hobust seljas ja jookseb ning lisas: «Las Iivo proovib seda.»

Niskanen on kolmekordne olümpiavõitja, kui võitis kõige kirkama autasu 2014. aasta Sotši olümpia murdmaasuusatamise paarissprindis, 2018. aastal Pyeongchangis 50 km klassikadistantsil ja 2022. aastal Pekingis 15 km eraldistardist klassikatehnika sõidus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles