Rasedat tüdruksõpra petnud Neymar pani ennast avalikult häbiposti (1)

Postimees Sport
Copy
Neymar.
Neymar. Foto: Hasan Bratic/SIPA/Scanpix

Pariisi Saint-Germaini jalgpalliklubi mängija Neymar avaldas avaliku vabanduse, kui jäi Brasiilia meediale vahele oma tüdruksõbra petmisega.

Neymar ootab koos oma tüdruksõbra Bruna Biancardiga paari esiklast, kuid Brasiilia meedia avalikustas, et ta pettis Biancardit tuntud blogija Fernanda Camposega. Nüüd avaldas Neymar pika vabanduse.

«Ma teen seda teie kahe jaoks, ja teie pere. Õigustan ebaõiglust. Seda ei olnud vaja, aga ma vajan teid oma ellu. Ma näen, paljut sa oled pidanud kogema, palju sa oled selle pärast kannatanud ja kui väga sa tahad mu kõrval olla ning mina sinu kõrval,» seisis Neymari Instagrami postituses.

«Ma petsin teid. Ma riskin seda öeldes iga päev väljakul ja selle kõrval ebaõnnestumisega. Ma lahendaon oma isiklikke proobleme ainult kodus, oma sõprade ja pere läheduses. Kõik see on mõjutanud kõige erilisemat inimest minu elus. Naist, keda ma unistasin enda kõrvale, minu lapse ema. See tegi haiget tema perele, kes on nüüd minu pere. Teie lähedust on mõjutatud sellisel erilisel ajal – rasedusel.

Ma olen juba oma vigade pärast vabandanud, kasutu kajastuse eest, aga tunnen vajadust seda avalikult kinnitada. Kui privaatne asi muutub avalikuks, siis peab vabandus olema avalik.

Ma ei kujuta ennast sinuta ette. Ma ei tea, kas me liigume koos edasi, aga täna ma tahan väga üritada. Meie tahe triumfeerib, meie armastus beebi üle võidab ja meie armastus üksteise vastu tugevneb. Ma armastan sind,» lisas ta.

Neymar pole PSG eest mänginud alates veebruarist, kui hüppeliigese vigstus tema hooaja lõpetas. Kuigi tema tulevik pole kindel, siis L’Equipe’i sõnul soovib ta Prantsusmaa tiimis jätkata.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles