Vägistamises süüdistatav ajaloo üks edukamaid jalgpallureid: kui teadnuks, mis juhtub, jalutanuks kohe politseisse

Karl-Joosep Küngas
Copy
Dani Alves.
Dani Alves. Foto: FRANCK FIFE/AFP

Brasiilia jalgpallitäht Dani Alves viibib endiselt eeluurimisvanglas, sest teda süüdistatakse möödunud aasta viimastel päevadel naise vägistamises. Nüüd andis ta vanglamüüride taga esimese intervjuu.

40-aastast Alvesi süüdistatakse 23-aastase naise vägistamises. Rünnak toimus Barcelona ööklubis ööl vastu 31. detsembrit. Jaanuarist alates on Alves viibinud vanglas. Jalgpallur on eitanud kõiki süüdistusi ning selgitas, et oleks teisiti käitunud, kui teadnuks, mis teda hiljem ees ootab.

«Mõistsin hiljem, et möödusin klubis naisest, kes istus ja nuttis. Ma ei märganud teda. Kui oleksin märganud, siis saanuks küsida, mis on juhtunud,» vahendas Alvesi sõnu Expressen. «Kui keegi oleks aga öelnud, et sama inimene süüdistab mind vägistamises, siis poleks kindlasti koju jalutanud. Ma oleksin viivitamatult kõndinud politseisse ning olukorda selgitanud.»

Alves on seni süüdistusi tagasi lükanud, kuid kui ta mõistetakse süüdi, siis ähvardab teda 4–12 aasta pikkune vanglakaristus.

Alves on pika ja eduka karjääri jooksul võitnud koguni 46 tiitlit ning sellega on ta maailma ajaloo üks edukamaid jalgpallureid. 2006. aastast Brasiilia koondisesse kuulunud Alvesist sai Katari MMil vanim mängija, kes Brasiiliat MMil esindanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles