Võrkpallurid võõrsil: Laanes on finaalipääsule lähedal

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katre Laanes
Katre Laanes Foto: volley.ee

Katre Laanese klubi LP Kangasala võitis Soome võrkpallimeistrivõistluste neljandas poolfinaalkohtumises Salo Viesti 3:1 (-20, 27, 18, 18).

Laanes tõi 14 punkti, olles oma naiskonnas resultatiivsuselt kolmas. Poolfinaali üldskoor on Viesti kasuks 3:1, finaalipääsuks tuleb koguda neli võitu. Teises poolfinaalis Pihtipudase Pislaploki ja Hämeenlinna PK vahel on seis 2-2.

Soome mehed peavad veerandfnaalkohtumisi. Põhiturniiri parim Loimaa Hurrikaani võitis Raisio Loimu 3:1 (22, 24, -12, 16) ja asus 2:1 juhtima. Ismo Moilanen tõi parimana 19 punkti, vaid neljandas geimis platsil käinud Pavel Kružajev kolm punkti.

Türgi meistrisarjas võitis Sivasi 4Eylül 20. voorus tabeli punase laterna Niksari võõrsil 3:0 (23, 14, 18) ja on 12 meeskonna hulgas seitsmes. Kert Toobal ei mänginud, kuna vigastas eelmises mängus sääremarja ja treener andis talle aga kosumiseks. «Kolmapäeval on tähtis mäng, siis olen olemas,» teatas Toobal volley.ee-le.

Itaalia A2 liigas sai Loreto meeskond (9.) võõrsil jagu koht madalamal asuvast Santa Grocest 3.2 (-22, 18, 21, -23, 9). Kõik viis geimi kaasa teinud Kardo Kõresaar lõi 16-st tõstest maha 6, servis kolm ässa ja tegi ühe hea bloki.

A1 liigas võitis Piacenza Rebecchi naiskond veerandfinaali teises kohtumises Modena Volley võõrsil 3:1 ja viigistas üldseisu 1:1-le. Anna Kajalina polnud mänguks üles antud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles