Kerr Kriisa otsib taas uut mängupaika

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Kerr Kriisa esindas eelmisel kolmel aastal Arizona Wildcatsi.
Kerr Kriisa esindas eelmisel kolmel aastal Arizona Wildcatsi. Foto: Stephen R. Sylvanie/Usa Today Sports/Scanpix

Kevadel USAs ülikooli vahetanud, West Virginiaga käed löönud korvpallur Kerr Kriisa võib aga taas suunda muuta.

Pärast kolme aastat Arizonas tundis Eesti koondise mängujuht, et vajab muutust. Kuigi variante oli ka Euroopast, otsustas ta NCAAs jätkata. Kosilasi jagus, West Virginia kasuks rääkis meeldiv peatreener Bob Huggins.

Eelmisel nädalal aga kõik muutus. Politsei tabas Hugginsi purjuspäi autoroolist, misjärel astus ta ametist tagasi. Enam pole sugugi kindel, et Kriisa samas koolis jätkab.

«On olnud meeletult kiire nädal. Mul on olukorra pärast väga kahju. Ootasin väga Hugginsi käe all mängimist. Ta jääb alati minu inimeseks. Tean teda vaid mõne kuu, aga ta on kõige ehedam inimene, kellega olen kohtunud,» ütles Kriisa intervjuus ESPNile.

Ühtlasi kinnitas ta, et pani oma nime taas kirja üleminekulisti (transfer portal). See aga ei tähenda, et Kriisa igal juhul West Virginias mängimise välistaks.

«Mõtlen naasmisele, kui uus peatreener saab paika. Praegu panen end aga portaali kirja. Tahan, et kõik saaks klaariks võimalikult ruttu,» märkis 22-aastane pallur.

ESPNi andmetel olid kevadel Kriisast huvitatud Memphise, Cincinnati ja Nebraska ülikoolid. Ilmselt sihivad nad eestlast praegugi, tugevaid huvilisi leidub tõenäoliselt teisigi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles