Eesti vehklejad ei jõudnud Euroopa mängudel veerandfinaali

Postimees Sport
Copy
Kristina Kuusk.
Kristina Kuusk. Foto: Tairo Lutter

Euroopa mängudel algasid võistlused naiste epeevehklemises. Individuaalturniiril jõudsid põhitabelisse kõik neli Eesti vehklejat.

Kolmas ring:

Irina Embrich pidi tunnistama ungarlanna Arina Kuni paremust 11:15. Erika Kirpu jäi alla ukrainlannale Dzhoan Feybi Bezhurale 10:15. Kumbki ei pääsenud kaheksa parema hulka, turniir on seega eestlaste jaoks läbi.

Teine ring:

Teise asetuse saanud Irina Embrich alistas ungarlanna Dorina Wimmeri 15:8. EM-pronks Nelli Differt pidi tunnistama sakslanna Alexandra Ehleri paremust 11:15. Eestlaste duellis jäi peale Erika Kirpu, kes võitis tasavägises mängus Kristina Kuuse 15:14.

Kolmandas ringis läheb Embrich vastamisi ungarlanna Anna Kuniga. Kirpu vastaseks on ukrainlanna Dzhoan Feybi Bezhura.

Avaring:

Esimeses ringis tuli rajale ainult Kristina Kuusk, kellele seisis vastu grusiinlanna Anastassia Spasi. 2018. aasta individuaalsel EM-hõbedal ei tekkinud Gruusia vehkleja alistamisega mingeid probleeme. Kuusk pääses 15:11 võiduga 32 parema hulka.

Teises ringis läheb Kuusk vastamisi alagrupiturniiril ainult võite tunnistanud Erika Kirpuga. Teise asetuse saanud Irina Embrich kohtub ungarlanna Dorina Wimmeriga ning Nelli Differt läheb vastamisi sakslanna Alexandra Ehleriga.

Alagrupiturniir:

Alagrupiturniiril suutsid nii Irina Embrich kui ka Erika Kirpu läbida puhaste paberitega. Sarnaselt nädal tagasi toimunud EM-turniiriga alistati alagrupis kõik kuus vastast. Embrich ja Kirpu teenisid nõnda põhiturniiriks vastavalt teise ja neljanda asetuse ning on avaringist priid.

Esimeses ringis ei pea rajale tulema ka EM-pronks Nelli Differt. Eesti esinumber tunnistas alagrupiturniiril küll poolatari Kamila Pytka paremust, ent alistas seejärel kõik viis vastast. Põhitabelisse teenis Differt üheksanda asetuse ehk oli viimane, kes ei pea avaringis rajale tulema.

Kõige keerulisem oli alagrupiturniir Kristina Kuuse jaoks. Ta alistas küll kolm konkurenti, ent pidi tunnistama ka šveitslanna Aurore Favre ja Ukraina vehkleja Dzhoan Feybi Bezhura paremust. Nõnda peab avaringis Kuusk vastamisi minema grusiinlanna Anastassia Spasiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles