F1 tiim ja jalkaklubi – rikaste meeste mänguasjad

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Wrexhami jalgpalliklubi omanikud Ryan Reynolds ja Rob McElhenney suurendasid just oma spordihaaret
Wrexhami jalgpalliklubi omanikud Ryan Reynolds ja Rob McElhenney suurendasid just oma spordihaaret Foto: Facebook / Wrexham AFC

Poistele/meestele on ikka meeldinud mänguasjadega mängida, ainult et kui su pangakontolt vaatavad vastu miljonid, lähevad ka lelud üldjuhul vähe kallimaks. See on osaliselt põhjus, miks Hollywoodi näitlejad Ryan Reynolds ja Rob McElhenney ostsid kaks aastat tagasi 2,5 miljoni dollari eest Wrexham AFC.

USAs elavatena ei sidunud neid Walesi vanima jalgpalliklubiga pealtnäha mitte miski. Kui asjasse veidi rohkem sisse minna, tuli ikka tõdeda: neil polnud klubiga ühtegi tõsiselt võetavat seost. Oli vaid spordilembus, nina hea story järele ja – nagu rikkatel inimestel ikka – ärihuvi.

Loo rääkimiseks tuleb ajaratas kruttida 2019. aastasse, kui McElhenney sattus «Mythic Questi» seriaali võtteplatsil sööma lõunat sarja stsenaristi Humphrey Ker’iga. Õige britina veetis Ker einepause Liverpooli jalgpalliklubi mänge vaadates ja nõnda McElhenney end ise konksu otsa haakiski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles