Lewandowski abikaasale tehti pöörane pakkumine

Postimees Sport
Copy
Anna Lewandowska.
Anna Lewandowska. Foto: Instagram @annalewandowska

Tippjalgpallur Robert Lewandowski abikaasa Anna andis teada, et sai hiljuti majanduslikult ahvatleva pakkumise, et astuda MMA-ringi.

«See tuli teemaks, kui ma jõin kohvi [Poola MMA-klubi KSW omaniku] Slawomir Peszkoga, kes ütles mulle, et ma peaksin midagi uut proovima,» avalikustas Lewandowska taskuhäälingus Wojewódzki & Kędzierski.

«Ta leidis, et kaheaastane ettevalmistusperiood peaks olema piisav,» jätkas naine, kuid lisas, et konkreetse otsuseni ta kohvilaua taga veel ei jõudnud. «Vastasin, et enne kui midagi otsustan, tuleb mul seda abikaasaga arutada.»

Seda ta ka tegi, kuid paraku oli vutitäht meedia vahendusel asjast juba haisu ninna saanud. «Kui ma koosistumiselt lahkusin, siis tund aega hiljem oli see info juba meedias. Mõistagi mu abikaasa kuulis selle kohta ning küsis minult esimese asjana: «Anna, mida sa teed, millest need artiklid räägivad?»,» jätkas Lewandowska.

Seejärel pidas paar rahuliku vestluse, mille käigus jõudis naine ka otsuseni. «Ütlesin Robertile, et kui ma poleks tema naine, siis võtaksin isegi sellise pakkumise vastu,» viitas ta eitavale vastusele. 

Kui praegu teatakse Anna Lewandowskat ennekõike just Roberti abikaasana, siis tegelikult oli 34-aastane naine omal ajal tipptasemel karateka. Karjääri jooksul võitis ta 38 medalit, millest uhkeimad olid 2012. aasta MM-hõbe ning 2009. ja 2013. aasta EM-kullad. 

Praegu teenib naine leiba personaaltreenerina ning on dieettoitudega tegeleva ettevõtte «Healthy Center By Ann» üks juhte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles