Slämmivõitja naaseb pärast mitmeaastast pausi tenniseväljakule (1)

Tõnis Grepp
, Suvereporter
Copy
Coco Gauff ja Caroline Wozniacki
Coco Gauff ja Caroline Wozniacki Foto: Sydney Low / ZUMAPRESS.com / Scanpix

Endine naiste tennise esireket Caroline Wozniacki teatas sotsiaalmeedias soovist naasta tippsporti.

Taanlanna püsis maailma edetabeli esikohal 71 nädalat, ta võitis karjääri jooksul 30 üksikmänguturniiri ja nende seas ka 2018. aasta Austraalia lahtised.

2020. aasta Austraalia lahtiste eel teatas Wozniacki aga tippspordist loobumisest, sest soovis koos endise NBA korvpalluri David Leega pühenduda pereelule.

«Kolm aastat tagasi, olles saavutanud peaaegu kõik, mida olin kunagi eesmärgiks seadnud, lahkusin professionaalsest spordist. Tahtsin luua pere ja vajasin pausi. Aga siis, eelmise aasta lõpus leidsin end paar korda tenniseplatsil,» rääkis Wozniacki väljaandele Vogue.

Wozniaki isa külastas teda, sest viimasel oli nõu vaja. Mängimise käigus vaatas ta isale otsa ja ütles: «Ma tunnen, et löön paremini kui kunagi varem. Siis teadsin, et pean tippsporti tagasi tulema,» lisas ta.

Wozniak kinnitas, et osaleb Ameerika lahtistel. «New Yorgis on lihtsalt selline atmosfäär, millest ma ei saa küllalt. Ma alustan mängimist Montrealis, et taas sisse elada, ja siis läheme perega New Yorki. Pärast seda on mul paar kuud aega, et valmistuda Austraalia lahtisteks ja sealt edasi vaatame, mida tulevik toob. Pariisi olümpiamängud on kindlasti ka eesmärk.»

US Openi korraldajad on juba teatanud, et lasevad endise esireketi oma turniirile vabapääsmega.

Wozniacki postitus:

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles