VIDEO Sporditähe auto muutus kiirteel tuleroaks, mees pääses imekombel vigastusteta

Postimees Sport
Copy
Autopõleng kiirteel. Foto on illustratiivne.
Autopõleng kiirteel. Foto on illustratiivne. Foto: Angelique Feliciano/AP/Scanpix

Liikuva sõiduauto põlema süttimine pole just kõige tavalisem õnnetus, aga kui see juhtub, siis tuleb kiirelt pidurit tallata ja autost väljuda. Endine NFLi tähtmängija ja Super Bowli võitja Leonard Fournette sattus kolmapäeval sellisesse intsidenti keset kiirteed, kuid ta pääses imekombel vigastusteta.

28-aastase Fournette’i Dodge Durango SRT Hellcat läks põlema Tampa kiirteel. Äkitselt sähvisid kapoti alt tuleleegid, kuid Fournette ei läinud verest välja ja suutis auto peatada sellest ette nähtud kohas.

Mees viibis autos õnneks üksinda ja pääses kiirelt välja. Seda aga ei saa öelda sõiduvahendi kohta, mis sai tules kõvasti kannatada. Kusjuures, mees oli Dodge’i soetanud endale alles eelmisel kuul.

«Täna siis selline päev. Minu auto süttis sõites põlema. Jumal tänatud, et ma olen õnnistatud,» kirjutas mees Instagramis. Fournette’il on Instagramis üle miljoni jälgija ja mitmed neist märkisid sarkastilistes kommenteerides, et just Dodge’i autosid ei tohi usaldada. «Probleem oli automargis,» kirjutati.

Jaanuaris 28-aastaseks saanud Fournette lõpetas NFLi karjääri eelmisel aastal. 2020. aastal tuli ta Tampa Bay Buccaneersiga Super Bowli võitjaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles