Uus-Meremaa sportlane kogus bordelli pidades olümpiaks raha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus-Meremaa sportlane kogus bordelli pidades olümpiaks raha.
Uus-Meremaa sportlane kogus bordelli pidades olümpiaks raha. Foto: SCANPIX

Uus-Meremaa taekwondo’lane Logan Campbell avas 2009. aastal bordelli, et oma sportlaskarjääri rahastada ning tuleb välja, et see tasus end ära – eelmisel nädalal nimetati ta suvel Londoni olümpial võistlevasse koondisesse.

Kui Campbell bordelli avas, sai ta kõvasti kritiseerida nii Uus-Meremaa olümpiakomiteelt kui ka kohalikult taekwondo liidult ning tema äri tõmbas tähelepanu üle kogu maailma, seetõttu otsustas ta bordelliäri aasta hiljem lõpetada, vahendab Fairfax New Zealand.

Londonis kuni 68-kiloste meeste seas võistlev Campbell sõnas, et on nüüdseks Uus-Meremaa spordijuhtidega ära leppinud.

«Ma ei saa aega tagasi keerata, see juhtus, see on osa minu elust ja kõik laabus kenasti,» sõnas Campbell. «Olümpiakomitee ega taekwondo liit ei kanna õnneks minu vastu vimma. Mulle öeldi, et nad sooviksid, et ma poleks seda teinud, aga ma ei saa ju seda enam muuta, nüüd saame siit ainult edasi minna. Teen kõvasti trenni ja loodan Uus-Meremaale medali võita.»

Pekingi olümpial kaotas Campbell avaringis hilisemale pronksivõitjale Yu-Chi Sungile.

Campbelli sõnul on ta praegu elu parimas vormis, Londoni olümpiaks valmistumisele on ta kulutanud umbes 300 000 dollarit. «Avasin härrasmeeste klubi, et teenida raha, et saaksin Londoni olümpiaks valmistuda,» selgitas ta. «Kuna tol ajal polnud taekwondo’l üldse sponsoreid ja alaliit meid väga palju aidata ei saanud, tuli ise raha leida. Aga nüüd on seis palju parem.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles