Liverpool teeb klubi ajaloo ühe suurema ostu

Christopher Krutto
Copy
Dominik Szoboszlai.
Dominik Szoboszlai. Foto: Robert Hegedus/AP/Scanpix

Liverpooli jalgpalliklubi on tegemas ühte tiimi ajaloo suuremat ostu, kui 70 miljoni euro eest tuuakse klubisse Ungari koondise kapten Dominik Szoboszlai.

Liverpool on olnud pikalt huvitatud 22-aastase poolkaitsja teenetest ja BBC Sport kirjutab nüüd, et Inglismaa tippklubi on aktiveerinud Leipzigi RB-s mängiva Szoboszlai väljaostuklausli.

Ungarlane aitas möödunud hooajal Leipzigi Saksamaa kõrgliigas kolmandaks ning lisaks võideti Saksamaa karikavõistlused.

Szoboszlai liitus RB-ga 2021. aasta jaanuaris ja on klubi eest teinud kaasa 91 kohtumises. Selle ajaga on ta löönud 20 väravat ja andnud 21 resultativiset söötu.

Kui Szoboszlai üleminek peaks teoks saama, siis oleks tegu Liverpooli ajaloo kolmanda kalleima mängijaga. Temast rohkem käidi portaali transfermarkt.com andmetel välja vaid Virgil Van Dijki (84,65 miljonit eurot) ja Darwin Nuneze (80 miljonit eurot) eest.

Liverpooli jaoks on tegu üleminekuakna teise täiendusega. Juunis löödi käed varem Brightonis mänginud Argentina koondislase Alexis Mac Allisteriga, kelle eest käidi välja enam kui 40 miljonit eurot.

Liverpool peab oma keskvälja värskendama, sest klubist lahkuvad poolkaitsjad James Milner, Naby Keita ja Alex Oxlade-Chamberlain.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles