UFC-tähe jahmatav sõnavõtt: peame naised tagasi kööki saatma (1)

Christopher Krutto
Copy
Sean Strickland.
Sean Strickland. Foto: CARMEN MANDATO/AFP/Scanpix

Vabavõitleja Sean Strickland põhjustas pahameeletormi, kui tegi äärmiselt misogüünilise sõnavõtu.

Strickland on tuntud oma otsekoheste sõnavõttude ja vastuoluliste arvamuste eest ning jätkas seda trendi enne UFC Vegas 76 võitlusõhtu eel peetud pressikonverentsil, kui andis mõista, et naistel ei tohiks liiga palju õigusi olla.

«Me peame minema tagasi ja naised töötajate hulgast välja jätma ja võib-olla seal meil läksidki asjad paigast,» sõnas Strickland.

«Me lasime naistel hääletada... ma ei mõtle seda pahaga. Mõelge USAd enne seda, kui naised hääletada said. Nad proovisid alkoholi keelustdada. Ma isegi ei hoo alkoholi, aga ma ei proovi seda keelustada,» jätkas ta oma jahmatavat sõnavõttu.

«Me lasime naised töötajate sekka ja nüüd me teenime vähem raha ning lapsed kasvavad TikTokiga üles. Me peame minema tagasi aastasse 1942 või äkki 1958 – kui me sakslastele säru tegime.

Me peame naised tagasi kööki saatma, ainult üks mees peab töötama. Peame kollektiivse meestegrupina valima kellegi, kes saadab naised kööki tagasi, laseb mehel tööd teha, tõstab palkasid ja ehitab kuradi müüri,» lõpetas Strickland.

Mõistagi tekitas tema sõnavõtt kõvasti pahameelt ja oma osa sai sellest ka vabavõitluspromootor UFC, et nad lasid üldse Stricklandil sellise sõnavõtuga esineda.

Strickland kohtub Las Vegases Abus Magomedoviga ja kui ta võidab, siis võib ta peagi saada võidelda keskklassi tiitli eest.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles