Hyundai piloot ütles ausalt välja: Toyota on meist kiirem

Christopher Krutto
Copy
Dani Sordo.
Dani Sordo. Foto: IPA/SIPA/Scanpix

Toyota rallitiim sai teist aastat järjest Keenia rallilt nelikvõidu ning Hyundai sõitja Dani Sordo tunnistas, et Lõuna-Korea autotootja masin pole piisavalt kiire.

Sordo oli ainuke Hyundai sõitja, kes läbis Keenia ralli ilma väga suurte probleemideta ning tulemuseks oli viies koht. Ometi oli selge, et nelja Toyota vastu polnud Hyundail väga midagi teha.

«Kõik Toyotad olid meist ees, nii et ilmselgelt oli neil sellel rallil rohkem kiirust. Jah, nende sõitjad on ka head, aga ma väidan, et hetkel on neil parem auto,» sõnas Sordo Dirtfishile antud intervjuus.

«Ma usun, et kõik näevad katseaegadest, et peame tulevikus kiiremad olema ja lausa väga palju kiiremad. Kuigi me surusime kõvasti, siis olime neist kaugel maas,» lisas ta.

Autoralli MM-sarjas hoiab seitsme etapi järel esikohta 140 punkti kogunud Toyota sõitja Kalle Rovanperä. Teisel ja kolmandal kohal on vastavalt tema tiimikaaslased Elfyn Evans (99) ja Sebastien Ogier (98). Prantslasega sama palju punkte on kogunud ka M-Spordis sõitev Ott Tänak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles