Meeskonnakaaslase veriseks löönud vutitäht kommenteeris juhtumit

Copy
Sadio Mané ja Leroy Sané
Sadio Mané ja Leroy Sané Foto: IMAGO / Sportimage / Scanpix

Müncheni Bayerni ründaja Sadio Mané andis esimest korda oma kommentaari intsidendile, mis leidis aset pärast 0:3 kaotust Meistrite liiga veerandfinaalis aprillis, kus pärast mängu riietusruumis lõi Mané oma meeskonnakaaslase Leroy Sané huule veriseks.

Kõik algas sellest kui Bayerni ründemäng Manchester City vastu täielikult ebaõnnestus. Sellele järgnes tüli väljakul, konflikt riietusruumis ja rusikaga näkku löödud Sané.

Meeskonnakaaslased pidid konflikti sattunud meeste vahele minema ning neid maha rahustama. Mané sai ajutise võistluskeelu ja pidi maksma klubi ajaloo kõrgeima trahvi, 250 000 naelsterlingut.

Senegali koondislane tahab selle juhtumi minevikku jätta ja keskenduda ainult hooajaeelsele ettevalmistusele Bayerniga. «Sellised asjad võivad juhtuda. Mõnikord on hea selliseid probleeme kohe lahendada, aga mitte niimoodi. Nüüd on see minevik ja järgmisel hooajal püüame koos võidelda klubi eesmärkide saavutamise nimel,» vastas Sadio Mané, kui ajakirjanikud tema kodumaal, kus ta puhkust veedab, selle teema kohta küsisid.

Sadio Mané läks Liverpoolist Saksamaa klubisse mullu suvel, kus tema arvele jäi Saksamaa kõrgliigas 12 väravat ja kuus söötu.

Tagasi üles