CORNER 1 Carmen Kraav – talent, kes usub töökusesse

Postimees Sport
Copy
Carmen Kraav kihutab sel aastal Saksamaal ja Austrias BMW M2 võistlussarjas. Tulevikus tahab ta pääseda sõitma tippsarjadesse, nagu DTM, GT3-autode sari või Le Mans
Carmen Kraav kihutab sel aastal Saksamaal ja Austrias BMW M2 võistlussarjas. Tulevikus tahab ta pääseda sõitma tippsarjadesse, nagu DTM, GT3-autode sari või Le Mans Foto: Gruppe C Photography

Mootorispordimaailma kajastav taskuhääling «Corner 1» kutsus külla 17-aastase võidusõitja Carmen Kraavi, kes usub, et töökusega on võimalik oma unistused täide viia.

Kraavil on lisaks pikale kardikarjäärile seljataga edukad kaks aastat Baltimaade kereautodesarjas BaTCC ja käimas sisseelamine palju uksi avavas BMW M2 Cupis.

Kuigi võiks arvata, et juba 15-aastaselt kereautode võidusõidu peale üle läinud ja vihmas sõita armastava Kraavi loos on esikohal andekus, pani eestlanna asja perspektiivi: «Vahet pole, kui talendikas või mitte, mul on võimalik oma unistused täide viia, sest ma töötan palju.»

Põnevas saates avamegi Kraavi lähenemist autospordile, ta senist põnevat karjääri ja muidugi ka tulevikuplaane. 

Saate vedajateks on mootorispordimaailma entusiastid Art-Peeter Roosve ja Janar Saharenko, kes on ehk tuntud kui Facebooki lehekülje «Corner 1 Eesti» haldajatena.

Head kuulamist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles