Wimbledoni mullune finalist loobus aasta kolmandast slämmiturniirist

Karl-Joosep Küngas
Copy
Nick Kyrgios.
Nick Kyrgios. Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth/Scanpix

Wimbledoni tenniseturniiri mullune finalist Nick Kyrgios (ATP 33.) andis teada, et loobub tänavu slämmiturniiril osalemast, kuna teda segab randmevigastus.

Kyrgiosi peeti enne turniiri üheks soosikuks veerandfinaalikohale. Austraalia tennisetähe hooaeg pole kulgenud küll loodetult, ent muruväljakutel on ta alati väga ohtlik. Seda tõestab ka möödunud aastal teenitud Wimbledoni finaalikoht.

«Olen kurb, et pean sel aastal Wimbledonis mängimisest loobuma. Vigastuspausilt naasmisel tundsin Mallorca treeninglaagris randmes valu. Ettevaatusest lasin seda uurida ning vastuseks oli sidemete rebend,» lausus Kyrgios sotsiaalmeedias. «Proovisin kõike, et end mänguvalmiks saada, aga aega lihtsalt pole. Tulen siit tagasi nagu olen alati teinud!»

Wimbledoni tenniseturniiri suursoosikuks on endiselt tiitlikaitsja Novak Djokovic, kes on tänavu võitnud juba mõlemad slämmiturniirid. Tema suurimaks ohustajaks peetakse maailma esireketit Carlos Alcarazi, kes võidutses Suurbritannias toimunud Queensi turniiril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles