Messi uus koduklubi avaldas, millega superstaar endale meelitati

Tõnis Grepp
, Suvereporter
Copy
Lionel Messi
Lionel Messi Foto: AFP / Scanpix

Ajaloo üks paremaid jalgpallureid Lionel Messi liitus mõni aeg tagasi USA klubiga Miami Inter. Nüüd avaldas klubi, kui palju hakkab maailmameister iga aasta teenima.

USAs ei hoida kunagi salajas, kui suuri summasid sportlased teenivad. Inter Miami boss Jorge Mas, MLS-klubi direktor ja kaasomanik, rääkis El Pais'ile antud intervjuus, et Argentina superstaar hakkab teenima aastas 50-60 miljonit dollarit.

Sellega asi ei piirdu, sest uue lepinguga jagab Messi ka kahe Põhja-Ameerika kõrgliiga (Major League Soccer) suurima kaubanduspartneri (Apple'i ja Adidase), kasumit. Lisaks on tal võimalus osta klubis vähemosalus.

Endine Inglismaa koondislane David Beckham, üks Miami klubi omanikest, sõlmis sarnase lepingu, kui ta hakkas USAs jalgpalli mängima. Beckham sõlmis 2007. aastal lepingu LA Galaxyga, milles oli võimalus klubi ostmiseks, kui MLS laieneb. See võimalus tuli 2018. aastal Miamis.

Mas ei välista, et Messi järgib Beckhami eeskuju. «Ma arvan, et ta tuleb sooviga  endast märk maha jätta ja ta saab seda teha ka väljaspool jalgpalli.

Kui ta lõpetab, siis on tal klubis osalus. Ma kujutan ette Messi jalgpallijärgset elu, mis on väga sarnane David Beckhami või Michael Jordani omaga,» lisas Mas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles