Endine klubi peab maksma Messile veel kaks aastat palka

Tõnis Grepp
, Suvereporter
Copy
Lionel Messi
Lionel Messi Foto: Chine Nouvelle / Sipa / Scanpix

FC Barcelona pidi mängijate palkade maksmise edasi lükkama. Nüüd on võlgade tasumise aeg kätte jõudnud.

Kuigi jalgpallimaailma superstaar Lionel Messi lahkus FC Barcelonast enam kui kaks aastat tagasi, peab katalaani meeskond talle endiselt palka maksma, kinnitas Barcelona president Joan Laporta väljaandele La Vanguardia.

Laporta avaldas intervjuus, et võlad Messile kogunesid eelmise juhtkonna ajal, kuid Barcelonal on raha alles, et maksta oma endisele staarmängijal.

«Me võlgneme Messile ainult palga osamaksed, mis olid kokku lepitud eelmise juhtkonnaga. Edasised maksed kestavad kuni 2025. aastani. Me maksame kõik ilusti ära,» ütles Laporta.

Messi polnud kaugeltki ainus Barcelona mängija, kelle palga maksmist lükati edasi, kuid ta oli meeskonna kõige suurema palganumbriga mängija.

Barcelona on viimastel aastatel olnud suurtes rahalistes raskustes, mille tõttu on klubi pidanud oma staarmängijatelt palga maksmisel paindlikkust nõudma. Messi oli üks neist mängijatest, kes nõustus oma palga maksmist edasi lükkama.

Marc-Andre ter Stegen, Frenkie de Jong, Clement Lenglet ning mängijakarjääri lõpetanud Gerard Pique on teised mängijad, kes on nõustunud oma palga maksmist edasi lükkama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles