Maailma kuues reket püüdis Kontaveiti ümber veenda

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Anett Kontaveit ja Ons Jabeur
Anett Kontaveit ja Ons Jabeur Foto: Rob Prange / ZUMA Press Wire / SCANPIX

Anett Kontaveidi üks lähedasemaid tennisesõpru Ons Jabeur avaldas, et proovis eestlannat karjääri lõpetamise osas ümber veenda.

Maailma edetabelis kuuendal kohal paiknev tuneeslanna alistas Wimbledoni avaringis 6:3, 6:3 poolatari Magdalena Frechi (WTA 70.). Kuna matš toimus katusega väljakul, sai see kenasti peetud, hoolimata vihmast.

Karjääri viimast turniiri alustava Kontaveidi (WTA 79.) matš Lucrezia Stefaniniga (WTA 111.) on aga juba kaks päeva edasi lükatud.

«Kahju, et ilm selline on. Loodetavasti läheb see järgmiste päevadega paremaks. Olen Aneti matši oodanud, kuid ta ei saanud esmaspäeval ega teisipäeval mängida. Loodetavasti ta ikka pääseb väljakule. Usun, et ilm kurvastab, et ta lahkub, ega taha, et ta mängida saaks. Kirjutan sellele alla!» lausus Jabeur südamlikult.

Jabeur teadis Kontaveidi plaanidest karjäärile joon alla tõmmata mõistagi varem kui avalikkus. Milline oli tema reaktsioon uudisele?

«Olin väga kurb ja püüdsin teda ümber veenda, aga sellest ei tulnud midagi välja. See on tema otsus. Tore, kui inimesed teavad, mida teha tahavad. Ta teab täpselt, et tahab karjääri lõpetada ja edasi liikuda. Tema selg ei aidanud just palju kaasa. Jään teda võistlustel igatsema, kuid kindlasti kohtume veel. Loodetavasti Eestis, sest ma pole seal kunagi käinud,» vastas Jabeur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles