Vigastusest taastunud Janari Jõesaar sõlmis lepingu eurosarja võitnud klubiga

Karl-Joosep Küngas
Copy
Janari Jõesaar viskas Anwili võidumängus 8 punkti.
Janari Jõesaar viskas Anwili võidumängus 8 punkti. Foto: Wloclaweki Anwili kodulehekülg

Raskest põlvevigastusest taastunud Eesti korvpallikoondislane Janari Jõesaar sõlmis taas lepingu Poola kõrgliigasse kuuluva Wloclaweki Anwiliga.

29-aastane ääremängija sai tõsiselt vigastada mullu sügisel. Vaid paar kuud Poola klubi Wloclaweki Anwili särki kandnud Jõesaarel diagnoositi parema põlve sidemete rebend. Esialgu hinnati taastumisperioodiks 12 kuud. Ent Jõesaar ütles kohe, et loodetavasti saab lühema ajaga hakkama.

Tänaseks on Eesti korvpallikoondislane taastumisperioodi lõpusirgel, mille tagamaid selgitas ta juuni alguses ka Postimehele. Sellest annab märku ka fakt, et Anwil on valmis Jõesaarega taas koostööd tegema ning pooled sõlmisid uue lepingu. Sõlmitud leping kehtib järgmise hooaja lõpuni.

«Te ei kujuta ette, kui ootusärev ma olen, et saan Wloclaweki Anwili naasta. Tean juba sealset linna, klubi ja inimesi ning olen õnnelik, et saan lõpetada selle, mida eelmisel hooajal alustasin. Tunnen end täiesti tervena ja vigastusest taastununa ning teen kõike, et meeskonda võidule aidata.

Treenerid teavad, mida ma suudan teha ja meeskonnale pakkuda. Ma tõesti loodan, et järgmine hooaeg on minu jaoks palju edukam,» lausus Jõesaar meeskonna pressiteate vahendusel.

Muide, Anwil võitis eelmisel hooajal Euroopa tugevuselt neljanda eurosarja FIBA Europe Cupi. Finaalis alistati kahe mängu kokkuvõttes Cholet, kellele BC Kalev/Cramo kaotas poolfinaalis.

Kodustel meistrivõistlustel lõpetas Anwil põhiturniiri seitsmendana ning langes konkurentsist veerandfinaalis.

Jõesaar jõudis kaasa teha kolmes Poola kõrgliiga mängus. Tema saagiks jäi keskmiselt 24,7 minutiga 9 punkti ja 6,3 lauapalli.

Tänavusel hooajal mängib Anwil lisaks Poola kõrgliigale veel ka Europe Cupi, kus asutakse tiitlit kaitsma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles