Poksija massaaž võttis ootamatult seksuaalse pöörde

Postimees Sport
Copy
Anthony Yigit.
Anthony Yigit. Foto: Instagram @digityigit

Rootsi poksija Anthony Yigit avalikustas väljaandele Expressen, kuidas tal tuli Taanis massaaži soovides hoopis teda ootamatult käperdama hakanud naisi eemale tõrjuda.

31-aastase Yigiti sõnul läks ta Taanis lihtsalt suvalisse massaažisalongi, kus maksis teenuse eest 500 Rootsi krooni ehk ligikaudu 40 eurot. Seejärel suunati ta edasi massaažituppa, mis oli poksija hinnangul juba esmapilgul kõike muud kui tavapärane. Nimelt oli seal massaažilaua asemel voodi.

«Ütlesin, et olen sportlane ja soovin spordimassaaži. Massöör asus selle peale aga lihtsalt mu musklis käsi kommenteerima,» lausus Yigit.

Mõne hetke pärast sisenes ruumi ka teine massöör ning seejärel surusid nad väidetavalt jõuga ennast poksijale peale. Üks naine istus mehele näkku, samal ajal kui teine tolle peenist katsus ning selle suurust kommenteeris.

See oli ka hetk, mil Yigit mõistis, et see pole tavaline massaažisalong ning tegelikult oli ta maksnud seksi eest. Ta palus mõlemal naisel jalamaid tegevused lõpetada.

«Ma lihtsalt naersin, kuna ei osanud sellises olukorras reageerida. Nad tõmbasid selle peale oma püksikud üles ja üritasid samamoodi olukorra üle nalja visata,» jätkas rootslane. 

Kedagi teist peale iseenda Yigit kentsaka vahejuhtumi eest mõistagi ei süüdista. Ühtlasi ei palu ta endale kaasa tunda käperdamise pärast, kuid rõhutas, et mitmed naised kogevad samasugust pealesurutud käitumist iga päev ning tegelikult tuleks hoopis sellega tegeleda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles