Jalgpallilegendi tütar nõuab, et isa trellide taha saadetaks

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Samuel Eto'o.
Samuel Eto'o. Foto: DANIEL BELOUMOU OLOMO

Kameruni jalgpalliikooni Samuel Eto'o tütrel on isa tegemistest kõrini ning nõuab ametivõimudelt, et nood perepea pokri pistaksid.

Eto'o 22-aastane tütar Erika Do Rosario Nieves rääkis Hispaania väljaandele Diario de Sevilla, et vutitäht võlgneb talle 90 000 eurot. See summa tuleb naise advokaadi Fernando Osuna sõnul kokku maksmata jäänud toetustest.

Nimelt tunnistas Eto'o Nievese vanemaks olemist alles mullu. Tütar soovis seejärel endiselt vutitähelt tagantjärele lapsetoetust, kuid kuna kamerunlane pole nendele soovidele vastanud, nõuabki Nieves nüüd, et ametivõimud mehe kinni võtaksid. 

«Eto'o hoidub jätkuvalt õiglusest kõvale. Erika finantsolukord on väga täbar, samal ajal kui Samuel elab luksuslikku elu,» rõhutas advokaat Osuna.

Omal ajal nii FC Barcelona kui ka Milano Interi särgis Meistrite liiga võitjaks kroonitud Eto'o on ka varemgi lapsetoetuste maksmisest kõrvale hiilinud.

Lisaks mõisteti praegu Kameruni jalgpalliliidu presidendina tegutsev Eto'o aasta tagasi maksupettuse eest veel ka 22 kuuks tingimisi vangi. Barcelona hingekirja kuuludes olla ta nimelt aastate jooksul võimude silme alt ära nihverdanud neli miljonit eurot. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles