Kalev/Cramo hõikas välja esimese uue tulija

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Leemet Böckler (paremal).
Leemet Böckler (paremal). Foto: Eero Vabamägi

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond hõikas välja selle suve esimese uue liituja, kelleks on 22-aastane tagamängija Leemet Böckler.

Audentese spordiklubis korvpallitreeningutega alustanud Böckler mängis eelmine hooaeg Tartu Ülikool Maks & Mooritsa ridades, kogudes Eesti-Läti ühisliigas keskmiselt 9,9 punkti, 3,7 lauapalli ja jagas 2 resultatiivset söötu.

Aastatel 2016-2019 mängis Böckler G4S Noorteliigas ning hooajal 2019/20 tegi debüüdi Eesti meistriliigas Tallinna Kalev/TLÜ meeskonnas. Sealt liikus ta edasi TalTechi, misjärel pühkis kodumaa tolmu jalge alt, siirdudes NCAA I divisjoni Saint Mary’s ülikooli. Pärast kaht USAst veedetud hooaega naasis Böckler mullu sügisel Eestisse ning liitus Tartu meeskonnaga.

Heiko Rannula sõnas Böckleri kohta järgmist: «Leemet tegi hea hooaja Tartus ja küpses mängijana kôvasti. Näen temas veel suurt potentsiaali areneda ja usun, et saime mitmekülgse ja füüsiliselt vôimeka mängija tagaliini juurde.»

Kalev/Cramoga 1+1 lepingu sõlminud Leemet lisas omalt poolt klubi pressiteenistusele, et ootab enim FIBA Meistrite Liigas mängimist, palju võite ja head meeskonda.

Lisaks Böcklerile on BC Kalev/Cramol tulevaks hooajaks lepingud ukrainlasest tagamängija Oleksandr Kovliari ning eestlastest ääremängijate Hugo Toomi ja Kregor Hermetiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles