VIDEO Maailma suurimat korvpallitalenti tervitama läinud Britney Spears sai kõrvakiilu (1)

Karl-Joosep Küngas
Copy
Britney Spears ja Victor Wembanyama.
Britney Spears ja Victor Wembanyama. Foto: AP Photos/Chris Pizzello/Eric Gay/SCANPIX

Prantsusmaa korvpallitalent Victor Wembanyama on USAs pälvinud meeletut tähelepanu ning tema turvalisuse eest hoolitsevad San Antonio Spursi turvamehed. Turvameeskonnal tekkis aga probleem popstaari Britney Spearsiga.

41-aastane Spears soovis teha Wembanyamaga pilti ning ta otsustas korvpallurile läheneda. Las Vegases NBA suveliigaks valmistuvat prantslast ümbritsesid aga turvamehed, kes aitasid 19-aastasel noormehel rahulikult restoranis liikuda.

Popstaar hüüdis mitmel korral Wembanyamat nimepidi, ent viimane ei reageerinud. Nõnda otsustas Spears korvpallitalendilt ümbert kinni võtta, ent sellele reageerisid kiiresti turvamehed. Turvakaameratest oli näha, et üks turvameestest lükkas Spearsi käe korvpallurist eemale ning popstaar lõi oma käega endale korraliku kõrvakiilu.

«Üks inimene püüdis saada minu tähelepanu ja haaras minust kinni. Ma ei näinud, mis täpsemalt toimus, kuna leppisime varem kokku, et liigun pidevalt edasi. Sedasi vältisime rahva kogunemisi. Ma tean, et üks turvameestest lükkas selle inimese eemale. Ma ei tea, kui palju selleks jõudu kasutati,» lausus Wembanyama USA meediale.

Wembanyamat peetakse maailma suurimaks korvpallitalendiks. San Antonio Spurs valis ta tänavu NBA Draftis esimese valikuna.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles