Järgmine allkiri: Kalev/Cramol on koos viisikujagu mängijaid

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Kaspar Kitsing ja teised Kalev/Cramo mängijad eelmisel hooajal kuulamas peatreenerit Heiko Rannulat.
Kaspar Kitsing ja teised Kalev/Cramo mängijad eelmisel hooajal kuulamas peatreenerit Heiko Rannulat. Foto: Madis Veltman

Valitsev Eesti korvpallimeister Kalev/Cramo sai paika järjekordse lüli.

Teist hooaega järjest kuulub võistkonda 21-aastane Kaspar Kitsing. Noorena Itaalias karastust saanud tagamees mängis enne Kalev/Cramoga liitumist TalTech/Optibetis.

Eelmisel hooajal käis Kitsing platsil 12 Eesti-Läti liiga mängus keskmiselt 12 minutiks. Ta viskas 4,2 punkti ja hankis 1,1 lauapalli.

«Kaspar on minu nõudmistega tuttav. Ta sai eelmisel hooajal kogeda natuke kõrgemat taset. Nüüd on vaja suvel füüsisega kõvasti tegeleda ja usun, et tema roll saab ka platsil suurem olema,» ütles peatreener Heiko Rannula pressiteates.

«Pärast edukat ja ägedat hooaega Kalev/Cramos tundsin kohe, et soov oleks meeskonnas jätkata ka järgmisel hooajal. Mul on hea meel, et sama tundsid ka treenerid ja meeskonna mänedžer. Kõrgema tasemega kohanemiseks läks alguses küll aega, aga teisel poolaastal sain juba enda arvates täitsa hästi hakkama. Loodan, et püsin uuel hooajal terve, arenen mängijana nii palju kui võimalik, ja mis kõige tähtsam – meeskond saavutab oma eesmärgid,» kommenteeris Kitsing.

Kalev/Cramo on nüüd käed löönud viie mängijaga. Lisaks Kitsingule on leping tagameestel Oleksandr Kovliaril ja Leemet Böckleril ning äärtel Hugo Toomil ja Kregor Hermetil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles