Wimbledoni turniiri varjutas 8-aastase tüdruku surm

Karl-Joosep Küngas
Copy
Wimbledoni turniiri peaväljak.
Wimbledoni turniiri peaväljak. Foto: AFP/SEBASTIEN BOZON/SCANPIX

Tennisemaailm elab kaasa Wimbledoni turniirile, ent võistlusareenide läheduses toimus traagiline õnnetus, milles hukkus 8-aastane tüdruk.

8-aastane tüdruk hukkus ja mitmed inimesed said vigastada, kui auto sõitis vastu Wimbledonis asuvat koolimaja. Enne avariid sõitis auto läbi ka läbi kooliaia.

Kohe pärast õnnetust saabus sündmuskohale mitmed kiirabid, päästjad ja politseiautod. Sky Newsi teatel sai vigastada 16 inimest, kellest 10 toimetati haiglasse. 

Informatsioon traagilisest õnnetusest jõudis ka tennisemängijateni. «Mu ema rääkis sellest, kuna ma tavaliselt ei jälgi turniiri ajal uudiseid. See on jube õnnetus, Wimbledon on tavaliselt väga rahulik piirkond,» vahendas Ekstrabladet Taani mängija Holger Rune sõnu.

Politsei pidas hiljem kinni 46-aastase naise, keda kahtlustatakse liiklusohutuse rikkumises ja surma põhjustamises. Kahtlustatav naine on vahepeal kautsjoni vastu vabastatud. Politsei välistas, et juhtum oleks seotud terrorismiga.

Antud koolis õppisid tüdrukud vanuses 4-11. Õnnetuse päeval olid õpilased veetmas viimast päeva koolis enne suvevaheaega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles