Tähtmängijast loobunud Manchester United pani esikinda nimel rahapakid lauale

Karl-Joosep Küngas
Copy
Andre Onana väravasuul.
Andre Onana väravasuul. Foto: REUTERS/MOLLY DARLINGTON/Scanpix

Inglismaa jalgpallihiid Manchester United on lähedal uue esikinda soetamisele. Milano Interile tehti pakkumine André Onana eest, kelle nimel ollakse valmis maksma 55 miljonit eurot.

2020. aastal positiivse dopinguproovi andnud ja võistluskeeldu kandnud Onana tõusis möödunud hooajal väga tahetuks väravavahiks. Ta aitas Milano Interil jõuda Meistrite liiga finaali ning sellega tõstis ta enda väärtust meeletult.

Nüüd ongi Manchester United väga tõsiselt Onana mängijaõigusi jahtimas. Inglismaa jalgpallihiid on mängijaga kokkuleppele jõudnud ning nüüd peavad klubid saama paika üleminekusumma.

United pakkus esialgu Onana eest 50 miljonit eurot, mille Inter tagasi lükkas. Nüüd tuli teine pakkumine, millele lisati viis miljonit eurot ning jalgpalliajakirjanik Fabrizio Romano andmetel on Inter valmis seda ka vastu võtma.

Mancesteri tippklubil on väga vaja uut väravavahti, kuna nende senine esikinnas David de Gea lahkus meeskonnast. Täpsemalt ei soovinud United hispaanlasega lepingut pikendada. Onana on suurepärane valik, sest tal on head suhted peatreener Erik ten Hagiga, kellega tehti koostööd ka Amsterdami Ajaxis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles