Meedia: Mbappe allkirjastas lepingu

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Kylian Mbappe.
Kylian Mbappe. Foto: DANIEL BELOUMOU OLOMO

Briti väljaanne Sky kirjutab siseinfole tuginedes, et Pariisi Saint-Germaini (PSG) jalgpalliklubi staarründaja Kylian Mbappe on oma tuleviku paika saanud. 

Kuigi 24-aastast prantslast seob PSGga veel aastane leping, on staarmängija klubile teada andnud, et soovib Pariisist lahkuda. Sellest tulenevalt on PSG kahvlis. Kui nad sooviksid Mbappe pealt mingitki raha teenida, tuleks neil ründaja praegu maha müüa, sest vastasel juhul lahkub ta tuleval aastal niisama.

Et veidigi oma positsiooni tugevdada, saatis PSG mängijale kirja, et tal on selle kuu lõpuni aega oma praegust lepingut klubiga pikendada. Kui Mbappe seda võimalust ei kasuta, müüb Pariisi klubi mehe kõrgeimale pakkujale maha: sealjuures polevat neil vahet, kes kosilaseks tuleb.

See oli siis nende avalik samm. Sky kirjutab aga, et tegelikult olla PSG inimesed juba veendunud, et Mbappe on oma järgmise sihtpaiga välja valinud ning Hispaania tippklubi Madridi Realiga ka lepingu allkirjastanud.

Mõistagi pole see päris tööleping, vaid eelkokkulepe. Sarnast meetodit on tippvutis varemgi kasutatud, kõige (kuri)kuulsam on vast Luis Figo omaaegne üleminek FC Barcelonast Madridi Reali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles