Maailmameister liikus 50 miljoni eest järgmisesse tippklubisse

Karl-Joosep Küngas
Copy
Lucas Hernandez.
Lucas Hernandez. Foto: Adam Davy / PA Wire/PA Images/Scanpix

Prantsusmaa jalgpallihiid Pariisi Saint-Germain andis teada, et nad sõlmisid lepingu Lucas Hernandeziga.

27-aastane prantslane sõlmis PSG-ga viieaastase lepingu, millega kaasnes selge palgatõus. Seejuures oli Hernandezi palk Müncheni Bayernis mängides 215 000 eurot nädalas. Lisaks sellele tuli PSG-l maksta kaitsemängija eest Saksamaa hiiule 50 miljonit eurot üleminekutasu.

«Olen väga elevil, kuna ootasin juba pikalt PSG-ga liitumist. Lõpuks on see aeg käes ja olen väga õnnelik. See on minu jaoks eriline päev,» lausus Hernandez pressiteate vahendusel.

Sel suvel väga aktiivselt üleminekuid teinud PSG jaoks oli Hernandez juba viiendaks täienduseks. Klubiga olid varasemalt liitunud Marco Asensio, Milan Skriniar, Kang-in Lee ja Manuel Ugarte.

Hernandezi jaoks on PSG profikarjääri kolmandaks klubiks. Varasemalt on ta mänginud Hispaanias Madridi Atletico eest ning Saksamaal Müncheni Bayerni ridades. Bayerniga võitis ta neljal korral Saksamaa kõrgliiga ning lisaks sellele on ta korra triumfeerinud nii Meistrite kui ka Euroopa liigas. Prantsusmaa koondisega on ta tulnud 2018. aastal maailmameistriks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles