Paika sai Rally Estonia avatseremoonia üks peaesineja

Postimees Sport
Copy
Alika Milova.
Alika Milova. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Eesti Laulu võitja ja komeedina kuulajate südametesse kihutanud Alika Milova on üks peaesineja WRC Rally Estonia suurejoonelisel ava-show'l 20. juulil. Tartu Raekoja platsil tuuakse taas publiku ette suur osa Eesti muusikute koorekihist.

«Mul oli suur au esineda Rally Estonial ka eelmisel aastal. See on siiani üks mu lemmikkontserte ja tore on sel aasta tagasi olla. Olen elevil, et saan seekord esineda natuke teises vormis ja väga erilise programmiga. Ootan seda kontserti väga,» ütles ALIKA.

Tänavu Eurovisiooni lauluvõistlusel looga «Bridges» kaheksanda koha saavutanud ALIKA on hetkel Eestis üks nõutum artist. ALIKA ja tuntud Hollandi muusikaprodutsendi Wouter Hardy koostöös sündinud hitti «Bridges» on Spotify keskkonnas kuulatud ligi 9 miljonit korda ja see on jõudnud mitme välisriigi muusikaedetabelisse. ALIKA on muusikaga tegelenud juba neljandast eluaastast, ta on väga edukalt esinenud mitmetel kodu- ja välismaistel konkurssidel ja 2021. aastal krooniti ta «Eesti otsib superstaari» 8. hooaja võitjaks. Tal on leping plaadifirmaga Universal Music ja omanimeline bänd.

ALIKA on vaid üks esinejatest traditsioonilisel WRC Rally Estonia avatseremoonial, mis algab neljapäeval, 20. juulil kell 18 Tartu Raekoja platsil. Ralli ajaks püstitatakse sinna spetsiaalne suurte ekraanidega poodium. Praeguseks on avalikustatud, et piduliku avaõhtu lõpetab legendaarne rahva lemmik Terminaator, kuid saladuses on veel mitme artisti nimed, kes astuvad üles sõu esimeses osas koos ALIKAga.

WRC Rally Estonia avatseremoonia sündmused algavad 20. juulil Tartus Raekoja platsil juba kell 16.45, kui WRC-sarja meeskonnad poodiumile saabuvad ja seal pressikonverentsi annavad. Sellele järgneb WRC tippsõitjate autogrammisessioon kohe poodiumi kõrval. Kell 18 algab suurejooneline avatseremoonia, mille järel stardib kell 20.05 ralli esimene kiiruskatse Eesti Rahva Muuseumi juures. Avapäeva meelelahutusprogrammi peaesineja Terminaatori kontsert Tartu Raekoja platsil algab kell 22. Kõik tegevused Raekoja platsil on külastajatele tasuta.

«Nii nagu igal aastal, paneme ka sel korral palju rõhku sellele, et Rally Estonia oleks koguperefestival. ALIKA ja Terminaator on neljapäevase ava-show peaesinejatena nüüd välja hõigatud, kuid üllatusi ja uudiseid tuleb veel,» ütles Rally Estonia üks peakorraldaja Tarmo Hõbe. «Reede õhtul on kogu rahvas oodatud Tartu lauluväljakule, kus toimub eksklusiivne nublu ja ansabli 5MIINUST suvetuur, mille pileteid on juba võimalik soetada. Meelelahtust jagub Tartus ja Tartu ümbruses kõikidesse päevadesse ja kõigega kursis olemiseks tasub hoida silm peal Rally Estonia infokanalitel: rallyestonia.ee, pealtvaataja rakendus ja Rally Estonia ametlik ajakiri.»

WRC Rally Estonia toimub 20.–23. juulini Tartu linnas ning Tartu, Otepää, Elva, Kanepi, Kambja, Peipsiääre, Mustvee ning Kastre valla teedel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles