Meedia: Mbappé saaga saab augustis läbi

Tõnis Grepp
, Suvereporter
Copy
Kylian Mbappé
Kylian Mbappé Foto: AFP / Scanpix

Prantsusmaa jalgpalliklubi Paris Saint-Germain kiirustab oma tähe Kylian Mbappé lepingu pikendamisega, kuid teisalt ei kiirusta mängija, kui tema üleminek ei taga talle lepingus kokkulepitud suurt raha ja 12 kuu jooksul saadavat allkirjastamistasu.

Hispaania väljaanne Marca kirjutas, et prantslane ei taha jätkata enam PSG-s ning klubi juhtkond on raevus ja ähvardab mängijat, et ta kas lahkub nüüd tasu eest või sõlmib uue lepingu. Madridi Realis jälgitakse seda vaatemängu rahulikult.

Veelgi enam, päevad mööduvad ja lühiajaliselt pole lahendust näha. Mbappé kohtub PSG-ga järgmisel esmaspäeval, et alustada treeninguid. Mitte miski ei viita sellele, et see ei toimu. Ründaja pole saatnud mingit signaali, mis viitaks vastupidisele või sellele, et tulemas oleks mingi suurem muutus. Väidetavalt peetakse läbirääkimisi, aga kui seda tehtakse, siis on Hispaania peallinna jalgpalliklubi kõrvalseisja rollis.

Marca kirjutas, et saaga ei lõppe igal juhul enne augustit ning Madridi Reali töö ei keerle Mbappé ümber. «Kui õige aeg käes on, siis hakkab klubi vaatama, kuidas Mbappé endale tuua. Kuulujutud peatsest allkirjastamisest on juba liikvel, kuid klubis on rahulikkust eemalt tunda,» kirjutas väljaanne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles