Nassarit pussitanud kaasvang selgitas oma tegu: ta tahtis tütarlapsi näha

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Larry Nassar
Larry Nassar Foto: Rebecca Cook

Seksuaalkuritegude eest rohkem kui 300 aastaks vangi mõistetud endist USA võimlemiskoondise arsti Larry Nassarit pussitati möödunud nädalal vanglas. Nüüd avaldas ründaja ka oma põhjuse.

Väljaande AP sõnul lausus kaasvang uurijatele, et ta vaatas koos Nassariga parasjagu Wimbledoni tenniseturniiri. Ühel hetkel olevat Nassar aga soovinud tütarlapsi mängimas näha – see kommentaar oli mehe jaoks aga liig mis liig, mispeale haaraski ta noa ja pussitas endist arsti korduvalt nii selga kui ka rindu. 

Vangla meditsiinitöötajad tõttasid Nassarile kärmelt appi ja praegu on ta haigevoodis stabiilses seisundis.

Nassar sai üle maailma tuntuks 2016. aastal, kui endised võimlejad otsustasid USA koondise arsti võikad teod päevavalgele tuua. Aastaid kestnud kohtuprotsessi käigus räägiti uskumatumaid lugusid ärakasutamistest ning nende tulemusena saadetigi Nassar lõpuks 360 aastaks trellidele taha.

Nassari ohvrite hulka kuulub üle 100 inimese, kelle hulgas on näiteks võimlemismaailma suurim staar, 19-kordne maailmameister ja neljakordne olümpiavõitja Simone Biles. Lisaks hoolealuste ärakasutamisele tunnistas Nassar ennast süüdi lapsporno omamises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles