Kahepaatide Eesti meistrivõistluste esimene päev tehtud, RS Feva paatidel ülitihe konkurents

Kai Kallas
, Autor
Copy

Ilm oli purjetamiseks soodne, tuult oli piisavalt ja sooja jagus.

29er paadiklassis mis on sobiv just noortele alates 12st eluaastast purjetas kokku neli meeskonda. Toimus kolm võistlussõitu millest väljusid päeva lõpuks parimatena Maru Reiter ja Kaur Villem Väku Tallinn Jahtklubist. Ühe punktiga jäi maha sama klubi tüdrukute meeskond Maria Aleksandra Vettik ja Juta Koov. Päeva kolmandana lõpetanud Ann Karolin Vürst ja Kertu Külaots jäid teisele kohale tulnud klubikaaslastest maha kolme punktiga, esikohast lahutamas 4 punkti.

Esimesel päeval võisteldi veel kahepaatidel RS Feva. Toimus samuti kolm võistlussõitu mille järel lõpetasid päeva võrdse arvu punktidega kaks meeskonda. Esimesel kohal on Uku Kuuse Purjespordikooli/Kuusalu jahtklubi sportlased Mia Maria Lipsmäe ja Sandra Sinivee tandem, nendel oli teiseks tulnud meeskond Pärnu jahtklubist Laura Marii Taggu ja Sharon Peetrimäe ´ga võrreldes paremad tulemused sõitudes. Napilt ühe punktiga jääb kolmandaks samuti Uku Kuusk Purjespordikooli meeskond Anna Altrov ja Rael Natali Ets.

Selles võistlusgrupis võistleb kokku 12 meeskonda.

Täna sõidud nendele paadiklassidele jätkuvad, homsest tulevad merele veel 49er ja 49Fx mis on täiskasvanute kahemehe skiff-tüüpi paadid, Optimist purjetajad ja parapurjetajad Hansa 303-l.

Kõik tulemused: https://manage2sail.com/et-EE/event/58e7b02f-4d6a-4310-9206-d7eb493fedac#!/

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles