Saudid jahivad naftarahadega Liverpooli tähtmängijaid

Karl-Joosep Küngas
Copy
Fabinho.
Fabinho. Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/CHINE NOUVELLE/SIPA/Scanpix

Sel suvel on Saudi Araabia jalgpalliliigasse siirdunud väga paljud kogenud jalgpallitähed, kes teinud endale Euroopas nime. Suure palgapäeva nimel on valmis sinna minema ka Liverpooli mängijad Fabinho ja Jordan Henderson.

Mõlemad Liverpooli keskpoolikud said Inglismaa hiiult rohelise tule ülemineku osas ning nüüd tuleb summades kokkuleppele jõuda. 29-aastase Fabinho eest on Saudi Araabia meeskond Al-Ittihad juba ka pakkumise, millega Liverpool nõustus.

Nimelt on Al-Ittihad valmis kogenud Brasiilia keskpooliku eest maksma 46,6 miljonit eurot. See on oluliselt rohkem kui Inglismaa tippklubi mõnelt teiselt konkurendilt oleks saanud. Nõnda lubati Fabinhol minna Saudi Araabiasse, et seal kõik vajalikud toimetused teha ja Liverpooli treeninglaagrisse teda ei kaasatud.

Peagi peaks Liverpool saama ka teise pakkumise ja seda Hendersoni eest, kes kandnud ka Inglismaa hiiu kaptenipaela. Al Ettifaqi meeskond, mida hakkab juhendama Liverpooli legend Steven Gerard, jõudis mängijaga lepingu osas kokkuleppele, ent nüüd tuleb paika panna ka üleminekusumma. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles