VIDEO Onlyfansitaridest poksijate suudlus ajas publiku pöördesse (1)

Postimees Sport
Copy
Amber O'Donnel (paremal) Whitney Johnsi suudlemas.
Amber O'Donnel (paremal) Whitney Johnsi suudlemas. Foto: Kuvatõmmis videost.

Onlyfansitaridest poksijad Whitney Johns ja Amber O'Donnel muutusid oma matšile eelnenud kaalumisel liigagi sõbralikeks.

Pesu väel promoüritusele ilmunud naised ei suutnud ringis kuigi kaua paigal püsida. John oli esimene, kes vastast õrritas, kui oma ninaga O'Donneli nina puutus. Too ei jäänud aga vastust võlgu, haarates omakorda Johnsi peast ning suudles teda. 

Naiste omavaheline suudlus ajas võistlusareenil olnud publiku pöördesse. Ürituse teadustaja Andy Sheeppard ei osanud intsidendi peale aga suurt midagi kosta: «Ma pole ülemäära kindel, mis just juhtus,» lausus ta sõnu otsides. 

Päev hiljem toimunud matšis see lüke aga O'Donnelit ei aidanud, sest Johns võitis vastasseisu kohtunike ühehäälsel otsusel 50-45.

Üha enam OnlyFansiga – lehekülg, kus müüakse endast pilte ja videosid – elatist teenivaid naisi on endale lisanatukest teenimas ka poksiringis. Omaette küsimus on, kas see ka poksile kui alale kasuks tuleb. Üks asi on naljasuudlused, teine aga võidujoovastuses rindade paljaks võtmine...

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles