Klavan naaseb jalgpalliväljakutele!

Tõnis Grepp
, Suvereporter
Copy
Ragnar Klavan
Ragnar Klavan Foto: Kuvatõmmis Tallinna Kalevi Facebookist

Tallinna Kalevi jalgpalliklubi teatas, et nende ridades naaseb muruväljakutele Eesti koondise eest 129 mängu kirja saanud Ragnar Klavan.

Klavan naaseb jalgpalliväljakutele ja ühineb Premium liiga hooaja teiseks pooleks Tallinna Kalevi esindusmeeskonnaga. Legendaarne keskkaitsja hakkab kandma särki numbriga 15.

Viimati eelmise aasta septembris ametlikus mängus osalenud Klavan on end jaanuarist saati Tallinna Kalevi esindusmeeskonnaga treenides vormis hoidnud, ent seni keskendunud presidendi rollile klubis.

Klavan ütles klubi kodulehel, et protsess on olnud pikk ning pärast viimast ametlikku mängu võttis ta endale veidi mõtlemisaega, mida täpselt edasi teha. «Kui alustasin enne hooaega Tallinna Kaleviga jaanuaris väikest laadi treenimist, oli selge, et kui keha võimaldab ja kõik muu sobitub, tahaks Kalevi eest peale tulla. Peamine põhjus, miks seda otsust nii kaua vaagisin, seisnes mõttel, milline on minu kõige suurem kasutegur Tallinna Kalevile just praegu. Selles otsuses ei ole mingisuguseid isiklikke ambitsioone, pean tähtsaimaks seda, mis oleks kõige parem Tallinna Kalevile,» sõnas Klavan.

Debüüdi Tallinna Kalevi mängijana võib Klavan teha juba sel laupäeval, kui kell 17 võõrustab Kalev Kadrioru staadionil Pärnu JK Vaprust.

Varem on Klavan Eestis esindanud Elvat, Viljandi Tulevikku, Florat ja eelmisel aastal Paide Linnameeskonda. Lisaks on ta elatist teeninud Norras Vålerengas, Hollandis Almelo Heracleses ja Alkmaari AZs, Saksamaal Augsburgis, Inglismaal Liverpoolis ja Itaalias Cagliaris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles