BLOGI JA GALERII Rakowi valitsemine jätkus ka teisel poolajal, Flora lagunes

Tõnis Grepp
, Suvereporter
Copy

Jalgpalli Meistrite liiga esimese eelringi kohtumises kaotas Tallinna Flora kodus 0:3 Poola tšempionile Czestochowa Rakowile. Lillekülas peetud matši püsiti avapoolajal ilusti kaitses, kuid teisel poolajal ei suudetud sama enam korrata. Ülevaate leiab allolevast blogist.

Eesti meistri teekond jätkub Konverentsiliiga kolmandas eelringis.

Enne mängu

Avakohtumises avanes Flora ainus väga hea šanss avapoolaja 37. minutil, kui Martin Milleri umbes karistusala joonelt tehtud löögi tõrjus vastaste väravavaht. Jätkuolukorras ei suutnud palli võrku suunata Sten Reinkort, aga seal võis olla ka suluseis.

Võõrustajad said ainsa värava õnnega pooleks, keskkaitsja Markkus Seppiku rikošetist. Aga veidigi parem õnnestumise korral võinuks nad eelmisel nädalal lüüa kolm-neli-viis.

Florale oli suur hoop Vladislav Kreida keskväljalt kaotamine, sest ta tuli juba 12. minutil vigastuse tõttu välja vahetada, mistõttu pidi Konstantin Vassiljev keskväljal Milleri kõrvale alumiseks nihkuma.

Flora mängus puudus Kreida kaitsekvaliteet ning Vassiljevil oli vähem võimalust tegeleda rünnakute tekitamisega, sest tema kaitsevastutus suurenes. Flora ei saa ka täna Kreidaga arvestada.

Rakow saabub kordumängule kaotuse pealt. Nädalavahetusel toimus Poola superkarikafinaal, kus Rakow pidi tunnistama Varssavi Legia paremust.

Mida peab Flora tegema, et rohevalged järgmisesse vooru pääseksid? Kaheväravalise võiduga pääseb Flora otse edasi. Üheväravalise võidu järel, olenemata väravate arvust, tuleb lisaaeg. Kui pärast seda on seeria kokkuvõttes ikkagi viigis, selgitatakse edasipääseja välja penaltiseerias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles