Ralliajakirjanikud ootavad Tänakult võimsat tagasitulekut

Postimees Sport
Copy
Ott Tänak jahib neljapäeval algaval Rally Estonial võitu.
Ott Tänak jahib neljapäeval algaval Rally Estonial võitu. Foto: M-Sport

Tõenäoliselt maailma kuulsaim autoralliportaal DirtFish avaldas senise MM-hooaja sõitjate esikümne.

Selle nädala lõpus naaseb WRC-sari Rally Estoniaga neljanädalaselt pausilt. Ees ootab kaheksas etapp, põhimõtteliselt algab hooaja teine pool. DirtFishi kolleegium koosseisus David Evans, Luke Barry, George Donaldson ja Josie Rimmer tegid senise põhjal väikse vahekokkuvõtte.

Tabeli madalaimal astmel asub Takamoto Katsuta (Toyota). Järgnevad tänavu Rally2-klassis võistlev Adrien Fourmaux (M-Sport), Dani Sordo (Hyundai), Thierry Neuville (Hyundai), Elfyn Evans (Toyota) ning viiendal kohal Ott Tänak (M-Sport).

«Tänaku oodatud naasmine M-Sporti pole olnud nii õnnestunud kui ta ise või võistkond lootis. Samas on ta seitsme etapi järel MM-sarjas kolmas, jäädes Evansist vaid punktiga maha,» seisab artiklis.

«Monte Carlo etapp oli raske, aga Rootsi võimas. Tänak võitis vastu ootusi ning juhtis korraks isegi MM-sarja – kolme Hyundai aasta jooksul seda ei juhtunud. 

Ent kruusarallid on seni peavalu valmistanud. Mehhikos kimbutas probleem turboga, pärast seda pole Tänak ja Puma kõrges mängus olnudki.

Ees ootavad Eesti ja Soome rallid, kus võiks tulla võimas tagasitulek.»

Vahetult Tänaku ees on Sebastien Ogier (Toyota), siis Esapekka Lappi (Hyundai), Rally2s kihutav Oliver Solberg (Škoda) ja tabeli tipus MM-sarja liider Kalle Rovanperä (Toyota).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles