M-Spordi pealik Millener: Tänak teeb seda, mida oskab kõige paremini – sõidab, gaas põhjas

Karl Mihkel Eller
Copy
M-Spordi pealik Richard Millener.
M-Spordi pealik Richard Millener. Foto: M-Sport/@world

M-Spordi tiimi pealik Richard Millener loodab Rally Estonia eel, et suudab Ott Tänakut hoida oma meeskonnas ka järgmisel aastal. Kuigi MM-sarja punktitabelis neljandat kohta hoidev Tänak kaotab liider Kalle Rovanperäle 42 punktiga, ei usu Millener, et eestlase tiitliheitlus oleks tänavu lõppenud.

Richard Millener, kuidas on sujunud M-Spordi ettevalmistused ja millist tulemust võime Eesti MM-rallilt oodata Ott Tänakult?

Sarnaselt enamiku rallidega kulgesid testid hästi, lühike ralli (Lõuna-Eesti ralli – toim) tuli samuti kasuks. Kuid MM-etapi võitmine on raske, sest esikohta ihkavad veel seitse kiiret sõitjat. Aga siin on see teistsugune, sest tegemist on hooaja esimese väga kiire kruusaralliga. Otile ja autole on need tingimused uued. Oleme tiimina andnud endast kõik, et ta saaks teha soovitud ettevalmistuse.

Kodurallil sõites on alati natuke suurem pinge. Loodame, et Ott teenib korralikud punktid, asi pole tingimata ralli võitmises. Pigem tuleb see läbida probleemideta, sest Keenias hävitasid rehvipurunemised tema ralli. Tuleb teha kolm tugevat päeva, MM-tiitli heitlus on jätkuvalt tihe. Okei, Kalle Rovanperäl on väike edumaa ja teda on kõige raskem püüda, aga ta stardib siin rallil katsetele esimesena ja meil tuleb lihtsalt survet peal hoida.

Kui palju on M-Sport teinud enne Eesti ja Soome MM-etappe auto kallal uuendusi?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles