OTSEBLOGI JA GALERII Lisaajal vastastel kaks väravat lüüa lasknud Paide langes eurosarjas konkurentsist

Postimees Sport
Copy

Jalgpalli UEFA Konverentsiliiga avaringi kordusmängus võõrustas Paide linnameeskond Kadrioru staadionil Fääri saarte klubi B36. Võõrsil oli mängitud väravateta viiki, nüüdki lõppes normaalaeg väravateta, kuid lisaajal Paide kaotas 0:2. Postimees tegi mängust otseblogi.

Enne mängu:

Eelmise nädala kolmapäeval Torshavnis peetud avakohtumises oli territoriaalne ülekaal võõrustajate poolel ning nad evisid ka paremaid võimalusi, kuid väravaks vormistada seda ei suutnud ning Paide suutis taas kord enda värava puhtana hoida. Juunist alates on Paide koduliigaski teinud kolm 0:0 viiki, neist kahel korral valitseva meistri FC Flora ning korra Nõmme Kaljuga.

Kui väravad jäävad löömata ka tänases kordusmängus või kui mõlemad pooled löövad nii normaal- kui ka lisaajal neid võrdselt), otsustab võitja penaltiseeria. Võib meenutada, et eelmisel suvel alistas Paide nimelt penaltite abil nii Tbilisi Dinamo kui ka Jerevani Ararat-Armenia.

Võrreldes Fääridel mänginud koosseisuga peab Paide ajama läbi hooaja suurima väravaküti Robi Saarmata, kes murdis seal rangluu.

Et Fääri saarte klubidega peab nüüd igaüks arvestama, näitab eile Meistrite liiga esimeses eelringis toimunu – veel mõne aasta eest sama sarja alagrupiturniiril mänginud Ungari meister Budapesti Ferencvaros kaotas kodus Klaksvikile koguni 0:3 ning et võõrsil olid väravad löömata jäänud, langes häbiga välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles