Mängu ajal kohtunikku rünnanud jalgpallur leiti paari päeva pärast surnuna

Postimees Sport
Copy
Argentina lipp
Argentina lipp Foto: Reuters / Scanpix

Argentina pallur Alexander Williams Tapon ründas laupäeval Buenos Airese äärelinnas Avellanedas toimunud amatööride jalgpallimatši ajal ootamatult kohtunikku, esmaspäeval leiti Taponi surnukeha.

Argentiina telekanali Pública poolt avaldatud videos on näha, kuidas Tapon esmalt mitu korda kohtunikku lööb ja lõpuks virutab jalaga, kui too juba murupinnal lamab. Kohtunik toimetati haiglasse ravile.

Video inetust rünnakust on sotsiaalmeedias laialt levinud. Taponi tegutsemine sai palju kriitikat.

Pärast seda, kui kohtunik oli teinud kriminaalsüüdistuse, esitas Avellaneda prokuratuur Taponi vastu süüdistuse «spordiüritusega seoses toime pandud raskes mõrvakatses», teatas Buenos Aireses ilmuv väljaanne Clarin.

Paar päeva pärast jõhkrat juhtumit, leiti Taponi surnukeha Buenos Airese lähedal asuvast eeslinnast, mehe peas oli kuuliauk. Veidi varem oli Tapon oma teo eest sotsiaalmeedias vabandanud ning jättis ka sõnumi oma perekonnale.

«Olen jõudnud nii kaugele, aga nüüd lahkun koos emaga,» kirjutas ta.

Taponi ema oli surnud kaheksa kuud varem. Taponil oli naine ja kaks last. Abikaasa sõnul oli Tapon õhtul lastega mänginud, siis kallistas ja suudles oma naist ning läks õue.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles